Ett liv efter en förgången levnad

Ibland kan man känna att man vill byta bana eller känna sig tryggare i sitt liv. Det kan då vara värt att ansöka om skyddad identitet för att få hjälp på traven. Du kanske vill slippa bli igenkänd vid ditt förra namn eller helt enkelt vill ha skyddad adress så att de tidigare plågoandarna inte når dig. Välkommen till livet efter detta!

Ett liv efter detta

Många människor upplever att livet rullar på i samma tråkiga hjulspår hela tiden. Om det inte är omvårdnad av ett barn så är det kanske arbetsuppgifter som blir monotona och långtråkiga. Då kan man titta på utbildningar som kan hjälpa en att nå sina drömmar. De flesta högskoleutbildningar och yrkeshögskoleutbildningar är studiestödsberättigade, men villkoren kan se annorlunda för de som är 47 år eller äldre än så. Passa därför på medan du lever, för så vitt känt lever vi bara en gång. YOLO är en term som ungdomar ofta använder vilket betyder (You only live once). Och det stämmer om du nu inte tror på reinkarnation eller att folk uppstår från skaran av de döda. Vidskeplighet och religion klumpas ofta ihop av folk i gemen, men det gäller att verkligen sätta sig in i vad teologin säger om livet efter detta.

Andra saker som du kan göra är att resa såväl själsligt som fysiskt. Åk på ett yogaläger i Indien eller varför inte en träningsresa i Amazonas! Att läsa böcker och lyssna på böcker för sinne och själ som är spirituella kan hjälpa dig att växa som person, och förbereda dig för ett eventuellt liv efter detta om du är lagd åt den tron.

Utveckla dig själv

Lär dig nya saker och se till att du är mångsidig. Det kan vara en bra förberedelse för livet efter detta, för vem vet vad som väntar där borta?